Hrvatski nogometni klub Zadar dobio je prvog velikog sponzora - sportsku kladionicu SuperSport!

- Ovime su čelnici SuperSporta prepoznali novi put i cilj daljeg razvoja zadarskog i hrvatskog nogometa. Nogomet u Zadru i Zadarskoj županiji mnogima predstavlja istinsku strast što možda i najbolje potvrđuje veliki broj djece koja se želi baviti nogometom. Ova suradnja, kao i one sa sadašnjim i budućim sponzorima, predstavlja temelje na kojima možemo nastaviti pružati najbolje moguće uvjete za rad i razvoj svih uzrasta unutar našeg kluba, priopćili su iz HNK Zadar kojeg su od početka djelovanja obilježile dvije velike afere - kupnja Mercedesa i izbacivanje velikog broja djece iz Škole nogometa.

Uz sponzorstvo, SuperSport im je donirao kompletnu opremu za prvu momčad HNK Zadra koja će se ove sezone natjecati se u 3. HNL jug nakon što je klub prošle sezone bio prvak 1. Županijske lige.

- Iznimno nam je drago što je SuperSport, kao renomirana tvrtka u Hrvatskoj, prepoznao naš rad i trud za razvoj i boljitak nogometa u Zadru. Ovim putem im se istinski zahvaljujemo na podršci našem klubu i predanosti dugoročnoj suradnji. Nadamo se kako će ovo biti poticaj i drugim prijateljima kluba i fanovima nogometa da nas podrže u razvoju zadarskog nogometa u ostvarivanju još boljih rezultata i razvoju mladih, izjavio je predsjednik uprave HNK Zadar Damir Knežević povodom dobre vijesti nakon niza negativnih zbog kojih su vijećnici tražili njegovu ostavku.