Čitatelji portala 057info često nam se javljaju sa svojim vijestima i osvrtima. Ovoga puta stiže nam jedna sportska teme vezana uz KK Zadar. Pročitajte!

- Trener momčadi Zadra, Ante Nazor, pred neki je dan naglasio kako u Zadru naporno rade na dovođenju jednog igrača na poziciji razigravača. Samo dan nakon toga Šibenčani su se na toj poziciji pojačali Amerikancem JaJuan Stane Smithom, dok se u momčad Zagreba vratio Zadranin Jakov Vladović.

Postavlja se logično pitanje zašto je Vladović u situaciji kada njegov matični klub traga za igračem na njegovoj poziciji potpisao za Zagreb? Da li su Vladovića uopće kontaktirali iz KK Zadra? Zar nije logičnije da Vladović dva mjeseca dođe pomoći svom Zadru i boriti se za vrh tablice, nego što potpisuje za KK Zagreb s kojim će teško ući među četiri najbolje momčadi i play off?

To su pitanja koja traže odgovore. Umjesto Vladovića, kojeg bi sigurno svi voljeli vidjeti ponovno u dresu Zadra, riješenje će vjerojatno biti tamnoputi razigravač, upitnih kvaliteta... Naša realnost!