Za sve željne plesa i opuštanja na kraju radnog tjedna, ovaj petak, 10. ožujka 2023. s početkom u 20 sati, u sklopu trećeg izdanja zadarske Ritmike, po prvi put u Zadru gostuje beogradski DJ Kristijan Molnar. Ovaj put plesni podij je u baru „Daleka obala" koji se nalazi u Novom terminalu trajektne luke Gaženica. Za potrebe ovakvih događanja „Daleka obala" će promijeniti ime i ruho u "Port Lab", te će biti prigodno ozvučena i osvijetljena.

Kristijan Molnar svoj je glazbeni put započeo 2006. godine, a s godinama je postao jedan od najatraktivnijih DJ-a u ovom dijelu Europe zahvaljujući svom talentu i širokom spektru glazbe koja se može čuti na njegovim svirkama. Nepredvidiv, s izvrsnim osjećajem za plesni podij i publiku, Kristijan stilski "šara" od disca, soula, modernog vala, deep techna, twisted disca, NYC housea, weirdo-darka i svira profinjenu glazbu za širok spektar ljudi, bez obzira na njihovu dob ili glazbene afinitete.

Njegova međunarodna karijera raste iz dana u dan zahvaljujući čestim nastupima u Njemačkoj, Izraelu, Nizozemskoj, Švicarskoj, Francuskoj, Austriji, Gruziji, BiH, Cipru i Hrvatskoj.

Zahvaljujući svom specifičnom "kameleonskom" DJ stilu, Kristijan se savršeno prilagođava svakom događaju i daje mu vlastiti touch. Njegovi impresivni nastupi koji će se dugo pamtiti su svirke na Gather Together, Felver`s Stereotype project, zatvaranje Dance Arene na Exit festivalu, Sonus festival, Lovefest, Sea Dance festival, GEM Festival, kao i H A ï K U party u Parizu, klub Zukunft u Zürichu, The Block u Tel Avivu, Charlie u Münchenu i Boiler Room na kultnoj splavi 20/44.

Ulaznice su u prodaji do četvrtka, 9. ožujka 2023. do ponoći, a s obzirom na ograničeni kapacitet prostora, preporučamo da svoju nabavite na vrijeme. Kristijan Molnar počinje sa svojim setom u 21.30, pa organizatori pozivaju posjetitelje da dođu što ranije.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio.hr na poveznici.