Jureći ljubav ne stiže se daleko od tuge, tek kada joj okreneš leđa pronaći ćeš je u istinskoj sreći, a to dobro zna Jure Brkljača u novoj pjesmi "Sreća je propast za tugu".

Nakon niza svojih autorskih pjesama, Jure je ponovo udružio snage s jednim od najvećih nagrađivanih regionalnih skladatelja i tekstopisaca Miroslavom Rusom, koji stavlja svoj potpis na glazbu i tekst. Uspješnost spoja iskustva i kreativnosti s talentom i mladenačkom snagom, ovaj spomenuti autorsko izvođački dvojac odavno se dokazao kao dobitna kombinacija na glazbenoj sceni što čvrsto dokazuju nizom hitova izvrsno prihvaćenim od publike, ali i struke. "Ne postojim kad nisi tu", "Ovo je istina" (duet s Tonyjem Cetinskim), "Znao sam", "Lipa", "Prozor" samo su neke od pjesama koje su se našle na njihovom uspješnom glazbenom putu.

Svakako treba istaknuti, kako se Jure također pokazao i kao vrsni kantautor, predstavljajući nekoliko svojih pjesama kao što su "Ono što osjećaš ti", "Ona me vuče", "Pristani na sve", "Postoji san".

Uz sve to, odavno je dokazao kako suvereno vlada glazbenom scenom, što je prepoznala struka, kao i sama publika naravno, a sve to potvrđuju dosadašnje osvojene nagrade; Zlatni Studio - Novo lice godine, pobjeda na Ohridskom festivalu sa pjesmom "Ne postojim kad nisi tu", ali i nagrada publike za pjesmu "Prozor" na Šibenskom festivalu.