Da su Dubravko Ivaniš Ripper i njegov pop-rock sastav Pips, Chips & Videoclips jedan od najboljih klupskih bendova Hrvatske pokazalo se u petak navečer u Zadru, na Staroj pijaci na Poluotoku.

Tamo su zagrebački rokeri trećeg dana zadarskog Festivala mesa Meat Me 3.0 održali odličan koncert za preko tisuću svojih poklonika, ljubitelja dobre glazbe i dobre hrane, ali i za brojne turiste kojima je ovakva svirka i to u ambijentu lokalne tržnice bila više nego ugodno iznenađenje. Mali je trg prekriven šatorom te večeri postao pravi rock klub, javljaju iz Turističke zajednice grada Zadra.

Ističu kako Meat Me ne bi bio Festival mesa da na ovakvom događaju nema velikog grila i odrezaka, kotleta i roštilj kobasica za sve koji su u petak navečer došli u Grad. Tehnički realizator ugostiteljstva Neven Nadinić, glavni kulinarski suradnik Turističke zajednice Zadar u organizaciji festivala, sa svojim timom je te večeri ispekao preko 100 kilograma mesa. Ma koliko su roštiljari bili brzi, stvarali su se redovi ispred blagajne. 

U subotu ujutro Meat Me 3.0 ulazi u svoj zadnji ovogodišnji dan. Mesna gastronomska tema bit će junetina, a u ponudi su tri mesna jela: juneći gulaš, juneće tripice i juneći odresci s roštilja.

Stara pijaca će biti vesela i zadimljena od mega roštilja i u subotu navečer kada na pozornicu izlazi elektro rock duo The Siids. Veliko finale ovogodišnjeg Meat Me 3.0, zadarskog Festivala mesa, započet će u 18, a završiti u 24 sata.