Nakon vrlo aktivnog i dinamičnog ljeta tijekom kojega su pjevači solisti (mlađa postava) te članice Dječjeg zbora Libretići odnijeli čak 14 vrijednih nagrada na brojnim dječjim festivalima, u Zadru i izvan njega (3. Golden voice, Teen fest Korenica, Dječji festival u Otoku, Vir fest, Stankovci fest..), a nastupili su i na Izboru za Miss Zadarske županije (solisti) te u Biogradu (zbor i solisti), Glazbeni studio Libreto otvara svoja vrata svoj zainteresiranoj veseloj, raspjevanoj i rasplesanoj djeci i mladima da im se pridruže u radu u narednoj školskoj godini.

Moguće se upisati na jedan od sljedećih ponuđenih programa: Dječji zbor Libretići (5 - 9. god.), teen skupina Libreto (10. - 14. god.) i pjevači solisti (tinejdžeri i stariji, bez gornje dobne granice). Prijaviti se možete sa svojim podacima (ime, prezime, dob djeteta, škola koju pohađa te snimka jedne odabrane pjesme koju izvodi u svom domu, a dovoljno je izvesti samo kiticu i refren pjesme, po želji možete i cijelu) na broj 0919347160 (preko aplikacije WhatsApp) ili na mail adresu: [email protected], zaključno do 29. 8., kada prijave službeno završavaju.

Mentori svih programa su Ivana Begović i Dinko Habuš, uz goste, partnere i stručne suradnike (studijsko snimanje, gluma, scenski izraz, ples, pjevanje/višeglasje).