Povodom službenog otvorenja ljetne sezone odnosno dana 1. srpnja (petak) na otoku Viru u Vagabundo baru, održana je modna revija ljetne kolekcije "Allure fashion studia" pod nazivom "SCREAM OF FASHION".

Reviju je moderirala voditeljica Silvija Jurin, a na crvenom tepihu, prošetale su u odjevnim modnim, ljetnim,lepršavim i elegantnim kombinacijama nova lica Zadarske modne scene, za izgled modela, pobrinule su se vizažistice: "Lu makeup"," Make up by Jelena Bevandić", "Make up by Katarina Gospić Šegarić"," Make up by Josipa Vučković" kao i frizerski saloni: "Studio JOLAS", "frizerski salon ZaDlaku" i" frizerski salon LUCIA Zadar", a kako bi to sve skupa ovjekovječili, za kadrove pobrinuo se fotograf Ivan Toman.

Allure fashion studio predstavio je dnevni/casual stil kao i dnevne, svečane odnosno večernje haljine.
Iza ovog modnog događaja stoje organizatorice Antonija Grubić i Anita Maričić, koje ovom prilikom najavljuju niz modnih događaja, a jedan od istaknutih je Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske, te pozivaju sve zainteresirane djevojke da se prijave na casting koji će uskoro biti objavljen.