Zbog lošeg vremena, zatvorenih ulica, ali najviše zbog vas i vaših poruka, organizatori su odlučili produžiti Zadar Street Food festival za vikend od 13. do 15. svibnja!

Iako ste nas posjetili u velikom broju, atmosfera je bila odlična, nismo vam isporučili jedan dio naših obećanja... Imali smo dobru hranu, odličnu glazbu, more, ali falilo je sunce. Za vikend bi i taj dio trebao biti kako treba, pa da svijetu pošaljemo najljepšu razglednicu sa Puntamike...

Podsjećamo, s nama su: Hedonist Dining & Hangout, Papica, Maguro restoran & sushi bar, Picnic, Feral street food, Burgers & more, Zadar Wine House, domaćin Bamboo Beach Bar sa svojim Coctail & Gin Barom i Aperol spritz lounge bar.

Produžujemo i nagradnu igru, a očekuje vas 10 odličnih nagrada naših partnera: produženi vikend u nikad ljepšem Dubrovniku u spektakularnom Valamar Dubrovnik Lacroma Hotelu, cjelodnevni izlet sa jedrilicom u realizaciji Terra travel, večera za dvoje u svakom od vrhunskih restorana koji sudjeluju s kućicama na festivalu i paket najboljih vina zadarske regije za kućne večere i druženja. Za sudjelovanje dovoljno je ubaciti račun s bilo koje kućice u kutiju na festivalu i napisati svoje ime i broj mobitela, kako bismo vas lakše našli i razveselili. 

Dragi gurmani, veselimo se vidjeti vas ponovno, a posebno one koji će nam se pridružiti po prvi put. Ukoliko oklijevate, pogledajte na video snimkama i fotkama kako nam je bilo ovaj tjedan, a ukoliko ste nas posjetili, pronađite sebe i svoje najdraže u galerijama.

* Festival će biti otvoren petak od 16 do 24, a subotu i nedjelju od 11 do 24.
Ulaz je besplatan!