Sve one posebne, dobre, hrabre i nevjerojatne dame koje vas okružuju uskoro slave svoj dan. Mnogo je lijepih gesta kojima im možete pokazati koliko vam znače, a poželite li im darovati nešto posebno, na vrijeme se uputite u shopping u centar Supernova Zadar.

Bliži se Dan žena i zasigurno ste već pomislili na one najposebnije žene u svojim životima koje biste htjeli iznenaditi lijepim poklonom. Trgovine centra Supernova Zadar već su izdvojile najprodavanije i najpoželjnije darove kojima će se razveseliti sve prijateljice, supruge, djevojke, majke i bake. Ovaj dan često se obilježava poklanjanjem cvijeća, stoga obavezno zavirite u našu cvjećarnicu gdje vas očekuje fantastičan izbor cvijeća i cvjetnih buketa. Prilikom izbora držati se možete nekih tradicionalnih vrsta ili odabrati sezonsko cvijeće od kojega će vrijedne djelatnice napraviti najljepše bukete.

Pogriješiti nećete ni s kozmetikom, a izbor će vam olakšati ponuda drogerija centra u kojoj vas očekuju pripremljeni kozmetički paketi i najveći izbor parfema. Birajte neke od sezonskih noviteta ili odlučite igrati na sigurno, odabirom nekog klasika koji već ima brojne sljedbenice i obožavateljice. Želite li pokloniti nešto trajniju uspomenu, oduševit će vas ponuda nakita u zlatarnicama i srebrnarnicama centra. Upravo narukvice, ogrlice, naušnice i prstenje imaju posebnu sentimentalnu vrijednost pa ni ne čudi da je nakit uvijek siguran izbor onome tko ga daruje, ali i rado viđen poklon svakome tko ga dobije. U ponudama trgovina pronaći ćete i sjajan izbor satova renomiranih svjetskih brendova.

Nije tajna da brojne dame jako vole shopping i to im je jedna od dražih aktivnosti, a poznajete li upravo jednu takvu, za vas imamo savršen prijedlog - darujte joj Supernova poklon-karticu. Odabirom poklon-kartice darujete savršen shopping iz snova, a vrijeme za to je idealno jer u trgovine centra upravo pristižu nove kolekcije s najpopularnijim modnim novitetima.

Što god odabrali, neka nosi poruku zahvalnosti i ljubavi. Dragim posjetiteljicama centra Supernova želimo da na svoj omiljen način proslave i uživaju u svom danu. Sretan vam Dan žena.