S obzirom na naš 057 Karnevalić u petak na Poluotoku, malo kasnimo s izvještajem s terena. Naš je petak započeo u DV Radost PO Grigor Vitez u kojem nas je na igralištu dočekalo čak sedam skupina. Družili smo se sa skupinama Tintilinići, Ježići, Leptirići, Zvjezdice, Ribice, Loptice, Papaline i Lavići. Naša štrumfica krenula je sa zabavom čim su se svi okupili. Pjevalo se i plesalo u društvu Harry Pottera, doktorica, naravno, Spidermana, Hulkova, zmajeva i princeza, vještica i ninja.

Svoj smo put nastavili u istom vrtiću, samo drugom područnom objektu, Bokanjac. Sunčan dan i dobra atmosfera učinili su svoje i veselje je moglo početi. Skupine Ptičice, Pčelice i Mala Škola pokazali su svoje plesno umijeće na poznate hitove. U ovoj smo se skupini zabavili s čak sedam princeza, koje su nam ponosno pokazale svoje lijepe haljine i šminku.

057 Karnevalić nastavio se i u ponedjeljak kada smo prvo gostovali u DV Bambi u talijanskoj i engleskoj skupini. Za dobrodošlicu su nam mali Talijani otpjevali pjesmu Carnevale i ostavili bez riječi našu štrumficu koja nije očekivala pjesmu na talijanskom jeziku i to u jedan glas. U ovom smo vrtiću vidjeli žensku Spiderman-icu, dva identična Hulka, ne bilo kakvog, nego gusarskog duha i gusara, kauboja i Zoro-a. Upoznali smo i malu, malu Snjeguljicu, čak četiri svjetlo plave i tri roze princeze. Na ovoj je zabavi naš lav bio glavna zvijezda, dječica su ga jedva pustila na sljedeće druženje u DV Radost PO Pčelica.

U ovom smo se vrtiću družili s dvije jasličke i dvije mješovite skupine. Teško možemo ne spomenuti mini, mini princezu, djevojčicu malog lava, malog Kiss rockera, najmanju lisicu i malog Indijanca. Veliku je skupinu ponosno predstavio ninja kornjača sa svojim veselim društvom.

Naš smo dan završili u DV Sunce Po Jazine opet uz male, male maškare iz dvije jasličke skupine. Imali smo se priliku družiti s malom doktoricom Pliško, Luigi-em iz Super Maria, malom štrumficom i zečicom, čak četiri princeze i ostalim veselim maskama.
Ovim putem molimo male maškare da nam ne zamjere ako njihove posebne maske posebno ne istaknemo u ovim našim izvještajima. Ponekad od plesa i pjesme ne uspijemo sve uočiti i zato donosimo fotogalerije u kojima se vidite svi, naši dragi mali prijatelji!