Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, koji je trebao biti održan 6. kolovoza u sklopu obilježavanja 30.obljetnice Dana obrane Zadra, a zatim u novom terminu 12. listopada, održat će se ipak tek u četvrtak 14. listopada 2021. u 19 sati na Trgu Petra Zoranića i Trgu 5 bunara. Za taj dan meteorološke najave predviđaju bolje vremenske uvjete sa suhim, malo prohladnim vremenom.

Koncert je besplatan, a organizira se sukladno epidemiološkim uvjetima i važećim mjerama Nacionalnog stožera. Svi zainteresirani ulaznice mogu preuzeti u Turističkom informativnom centru (Jurja Barakovića 5) od danas (ponedjeljak 11.listopada 2021.) do sat vremena prije početka koncerta uz predočenje COVID potvrde.

Za sve zainteresirane za koncert koji nemaju COVID potvrdu bit će organizirano testiranje brzim anitgenskim testom bez naplate u četvrtak 14. listopada od 8 do 15 sati u prizemlju Zavoda za javno zdravstvo, Ul. Ljudevita Posavskog 7, te od 15 do 18 sati u Atriju palače Cedulin.

Po dobivenim negativnim testovima i izdanoj potvrdi, uz predočenje osobne iskaznice, građani mogu preuzeti ulaznicu za koncert u TIC-u.