I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi na Radiju 057 uz emisiju Crokant.

Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od novijih ulaza u top ljestvicu je singl "Sredozemna medvjedica" zadarskih Sexymotherfuckersa s kojim najavljuju skori izlazaka novog albuma pod imenom HOP CUP.

"Sredozemna medvjedica" novi je singl, pjesma koja govori o jednom mladom ribaru koji na težak način zarađuje za život, a što ne proda podijeli jer je dobra duša otočkog mjesta. Za njega zakon ne vrijedi te se snalazi na sve moguće načine, kao što su se snalazili i njegovi preci. Glazbu i tekst potpisuju frontmen benda Ivo Petrić i gitarist Marin Mrva dok je za produkciju zaslužan Ivan Grancarić Granco.

Više o pjesmi, albumu i bendu možete saznati u današnjem izdanju emisije jer je Antonio pripremio intervju sa Sexymotherfuckersima.

Također, u današnjem izdanju emisije uz Sexymotherfuckerse Antonio će predstaviti i ugostiti još jedan zadarski bend, Rich Man. Članica benda Renata Železnjak će nam ispričati malo više o bendu i nastajanju pjesme Workers, njihove prve "prave" pjesme. Trenutno rade na snimanju albuma prvijenca, a u međuvremenu su izdali maloprije spomenutu pjesmu.
Bend je do sada nastupao na mnogim festivalima autorskih bendova ( u sklopu festivala "Čuješ" u Ksetu, "St-art-u u Splitu, Kingfestu u Kninu, Rastok Festu u BiH...), motorijadama i gitarijadama u Zadru, Kninu, Splitu, Osijeku..
Svoj prvi nastup bend je obilježio na Summer Mul Blues festivalu u Salima.

Slušamo se i ove subote od 13 sati na 91mhz još jednom Crokantu!