Neno Belan sa svojim Fiumensima nastupa u Arsenalu 20. ožujka u 22 sata!

Ovoga puta dolazi i sa Mediteranskim orkestrom, proširenim sastavom koji uz njegove Fiumense čine gudački kvartet, udaraljke i mandolina. U ovom sastavu rasprodali su zagrebački Lisinski nekoliko puta, kao i ostale renomirane pozornice širom Hrvatske.

Koncert se sastoji od bogatog opusa Belanovog repertoara, od kultnih Đavola do današnje suradnje sa Fiumensima koja traje plodonosna dva desetljeća. Na krilima fantastičnog mjuzikla Bambina, koji je premijerno izveden u Splitu, Neno, Fiumensi i Mediteranski orkestar donose i u Arsenal dašak Dalmacije 80-ih.

Ulaznice možete kupiti u Arsenalu od ponedjeljka do petka od 9 do 15 i subotom od 9 do 12 sati po cijenama: 100 kn (parter), 120 kn (VIP standard - uključen barski stol bez stolica od sredine do zida galerije) i 140 kn (VIP premium - uključen stol sa stolicama, na galeriji). Dostupne su i online na linku.

Prodajna mjesta: hotel Ilirija - Biograd na Moru, City Galeria - Zadar (na automatu za parkirne karte možete kupiti ulaznice za sve koncerte u Arsenalu), na svim Exclusive Change- mjenjačnicama - City Galleria, Tisak media Supernova, Petrol BP i Combo Music Shop.

Invalidi u kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice.