Kuda za novogodišnju noć - glavno je pitanje ovih dana. I ove godine donosimo vam vodič za doček, bilo da ste se odlučili za doček na otvorenom, u klubu ili u nekom od zadarskih restorana! 

Kao i prošle godine, na Poluotoku će se koncertno-zabavni program odvijati na tri lokacije. Zabavu na Narodnom trgu otvorit će Jungle Boogie u 22 sata, nakon kojih će od 23:30 sati na pozornicu doći Dalmatino. Na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupit će Zaratino od 22 sata i TBF od 23:30 sati. Na Forumu vas u 22 sata čeka Martine Thomas i INSD Enterprise.

U GUMA baru, koji je ove godine proglašen za najbolji noćni klub, prvi put se priprema doček pod nazivom Labirint. Za flor broj 1 "priveden" je Denis Ostrogonac, jedan je od najboljih poznavatelja glazbe u gradu i šire. Na srednjem nivou, odnosno na floru broj 2, dobro će vas rasplesati svjetski poznato ime DJ Phat Phillie, rezidencijalni DJ i promotor nekih od najeminentnijih zagrebačkih događanja. Flor broj 3 odradit će band Four Little Birds iz Šibenika. Cijena od 300 kuna uključuje cjelonoćni banket stol sa više vrsta hladnih i toplih jela, uz ponudu voća. 

U Saturnusu će vas do ranih jutarnjih sati zabavljati "Showtime Band", a bogati švedski stol na raspolaganju je čitavu noć. Cijena sjedećih mjesta iznosi 350 kuna po osobi, dok ćete za stajaća mjesta izdvojiti 250 kuna. Ulaznice možete kupiti u Kavani Branimir.

Prvi put doček Nove godine organizira konoba Kamen. Za vrhunsku zabavu će se pobrinuti grupa Prvi Plan i DJ Davor Valčić. Može se uzeti separe stol (minimalno 10 osoba) za kojim se može sjesti, ili visoki stol (minimalno 6 osoba). Cijena po osobi za separe iznosi 650 kn (piće dobrodošlice, hrana servirana na stol, boca žestokog po vašem izboru, pjenušac za zdravicu, voda, sokovi, vino i pivo u neograničenim količinama. Cijena po osobi za visoke stolove je 450 kn. Nakon klasičnih novogodišnjih jela u sitne noćne sate servira se divljač pacana tri dana u crnom vinu s domaćim njokima i ribanim sirom. Sve informacije dostupne su na broj 095 548 5032.

Uz već tradicionalno vrhunsku zabavu, Ledana uvijek nudi nesto više i drugačije - zabavu pod nazivom "Wonderland". Očekuju vas gosti performeri za dodatnu zabavu, dva DJ-a zadužena za domaću i stranu glazbu, a sve začinjeno iznenađenjima koja pripremaju organizatori. Ulaz je slobodan.

U Kulta i Dišpeta vas zabavlja DJ Angelo i NON STOP bend, a dan kasnije organizira se i "after" kada nastupa Abba Tribute bend!

Svarog bar najavljuje opasno dobar tulum koji kreće zagrijavanjem na vanjskom šanku i nastavlja se uz dva DJ-a i 100% plesnu glazbu do jutra! 

Zadarski Hype Bar organizira doček za pamćenje s puno plesa i iznenađenja. Glazba je u rukama dva dugovječna DJ-a Hype-a, a vrtit će se najbolji domaći i strani hitovi. Cijena karata, koje možete kupiti u Hype baru, je 50 kuna, a novogodišnjih paketa 1000/1500/2500 kuna.

Teatro bar također organizira poseban program za doček Nove 2020. godine. Zagarantirana zabava u najluđoj novogodišnjoj noći s puno pjesme i niz iznenađenja bit će popraćena najboljom glazbom koju će za Vas osigurati DJ Deway, a priprema vam najbolje od domaće glazbe. 

Berekin vam je uz vrhunsku spizu, piće, glazbu, zabavu uz Svirke noći i veliki vatromet priredio: aperitiv dobrodošlice, bogati buffet cijelu noć (hladna i topla jela), piće i ponoćni šampanjac! Cijena dočeka je 500 kuna, a minimalna rezervacija je pet osoba.

U ugodnom ambijentu Hedonist Dining & Hangouta i u Novu 2020. godinu uđite kao pravi hedonisti! Uz live glazbu koju vam donose Luka i Romano zabave i plesa neće nedostajati, a za to vrijeme uživajte u meniju s tri ukusna slijeda koja su "hedonisti" osmislili! Cijena novogodišnjeg menua, koji uključuje hladni pijat, toplo predjelo (12 sati kuhani skaradinski rižot), glavno jelo (janjeći kotlet s pireom od celera i pjenicom od biža), novogodišnju tortu i dobru zabavu iznosi 215 kuna.

Želimo vam vrhunsku zabavu i dobar provod!