U prekrasnom ambijentu na nogometnom igralištu u Loznici u nedjelju, 4 kolovoza održana je tradicionalna Privlačka noć s početkom u 21 sat, u kojoj je uživalo preko 8000 ljudi.

U sklopu manifestacije tokom dana održan je turnir u odbojci na pijesku, te je program otvoren dodjelom nagrada pobjednicima. Ukupno je bilo prijavljeno 10 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa iz Njemačke (team Germany), drugo mjesto ekipa iz Slovenije, te treće mjesto ekipa iz Slovačke (Hudaček). Načelnik Općine Privlaka Gašpar Begonja i direktorica TZO Privlaka Iva Zorić pobjednicima su uručili prigodne nagrade i zahvalili se na sudjelovanju.

Dodijeljene su nagrade i za gosta godine, gosta koji najduži niz godina dolazi u Privlaku. Ovo godine bile su čak dvije obitelji i to obitelj Dušak Barica i Dubravko iz Hrvatske koji već 20 godina ljetuju u Privlaci i druga obitelj iz Slovenije, Belaj Ivan i Nataša koja ljetuje 15 godina u Privlaci.

Direktorica Iva Zorić uručila je nagrade, a nagrada je prekrasna fotografija s privlačkim motivima, set privlačkih suvenira i domaće likere koje je sponzorirao OPG Bilušić.

Za dobru zabavu se pobrinula grupa Full Gas, a gost večeri je bila Maja Šuput.
Cijeli program popraćen je spektakularnim vatrometom iz mora točno u ponoć u čast Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Gosti su mogli uživati u brojnim delicijama koje su pripremali domaći ugostitelji.

Organizatori su Turistička zajednica Općine Privlaka i Općina Privlaka, suorganizator Komunalno poduzeće Artić, a voditelj programa bio je Elvis Papić.