"Što se kuha u Kampu" adventsko je događanje u Kampo Kaštelu koje započinje u 17.15 sati predstavom za najmlađe udruge odgajatelja "Maraške".

Od 18 sati  u parku kod Gospe od zdravlja priređuje se gastro ponuda Bakalantura i gastro SIPOzij u režiji chefova restorana hotela Bastion i restorana Bruschette uz Slatki kutak za djecu gdje će slastice i fritule pripremiti restoran hotela Almayer te članice udruge umirovljenika Poluotok.

Od 19.00 sati glazbenim vremeplovom provozat će vas Ive Županović trio.

Gastro ponuda je humanitarnog karaktera te će sredstva od prodaje biti iskorištena za nabavu potrebnih namirnica i donirana Caritasu za potrebite pri crkvi Sv. Frane.

Od 18 sati u Malom Arsenalu prikazuje se "Štorija o Zadru", slikovni video o povijesti grada Zadra i infrastrukturi prije drugog sv. rata, za vrijeme bombardiranja i izgradanje.

Od 21 sat u Arsenalu je na rasporedu koncert Đanija Maršana s obzirom na vremenske uvjete vjerujem da će kišni oblaci zaobići Kampo Kaštelo u spomenutom vremenskom razdoblju a ako se to i ne dogodi, pripremite kišobrane,obucite kabanice jer program ide bez obzira na sve.