Petak 6.5. je za zadarsku grupu Postolar Tripper u najmanju ruku bitan datum. Nakon više od 4 godine diskografske pauze novi album „Kamo sutra?" ugledati će svijetlo dana.

Novi album sadrži 12 novih pjesama, a izašao je pod etiketom izdavačke kuče Croatia Records.

Kako bi svoje veselje povodom izlaska novog albuma najprije podijelili sa svojim sugrađanima u Q baru očekuje vas premijerno preslušavanje novog albuma, kao i promocija spota „Irska".

Spot „Irska" snimio je i montirao Tomislav Dugandžić iz Vodica, a u spotu se uz bend Postolar Tripper kao glavni glumci pojavljuju Romana Župan i „rock profesor" Prte.

Premijera spota najavljena je za 22 h, kao i preslušavanje albuma.

Dio spota sniman je u sklopu "Zračne luke Zadar" čijem se osoblju ovim putem Postolari zahvaljuju na susretljivosti i odličnoj suradnji.

Bit će ponešto i za prigristi, a nakon službenog dijela Davor i Dabi će nas do jutra rasplesati reagge i ska ritmovima. Kako bi dobro i zalili Tequila će biti cijelu noć na akciji i to 8 kn !

U sklopu promocije moći će te kupiti i prve karte za koncertnu promociju Postolara za koju već sada vlada veliki interes, prvih 50 karata biti će pušteno u opticaj po promotivnoj cijeni!

U nagradnoj igri Portala 057info imate prigodu osvojiti jedan primjerak najnovijeg CD-a grupe. Igru možete zaigrati ovdje.