Najpopularnija regionalna pop zvijezda Severina održat će spektakularni koncert na otvaranju ovogodišnjeg Zadar Doğuş turnira. 

Na jedinstvenom koncertu 23. rujna u dvorani Krešimira Ćosića, Severini će se pridružiti i najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos. Vrhunska produkcija i najveći hitovi obje zvijezde garancija su nezaboravnog provoda na kojem se očekuju gosti iz cijele Europe, kao i sami sudionici turnira. 

Severina Vučković vodeća je regionalna zvijezda, koja je objavila 9 studijskih albuma te ostvarila niz suradnji s različitim glazbenim umjetnicima: Arsenom i Matijom Dedićem, Gibonnijem, Nikšom Bratošom, Sarr e Romom, Željkom Bebekom, Draženom Žerićem, Mirom Buljanom i Đorđem Novkovićem. Olimp hrvatske glazbene scene osvaja 2002. turnejom Virujen u te, kojom definitivno potvrđuje status pop ikone. U iščekivanju najnovijeg albuma, publiku osvajaju singlovi poput pjesama Alcatraz, More tuge, Generale, Calimero te

Uno momento, koja je, s 50 milijuna YouTube pregleda u manje od godinu dana, ušla u povijest kao najslušanija regionalna pjesma ikada. 

Antonis Remos rođen je u Dusseldorfu u Njemačkoj, u kojem je živio do desete godine, kada se s obitelji vraća u domovinu, u grad Thessaloniki. Već u školskoj dobi dolazi u doticaj s glazbom te uz gitaru sklada neke od svojih prvih pjesama. Na Uskrs 1995. godine po prvi puta nastupa u Ateni i tada ostavlja neizbrisiv dojam. Ubrzo potpisuje ugovor sa Sony Music i tu započinje njegov nezaustavljivi put ka zvijezdama. U karijeri je do sada izdao devet studijskih i četiri live albuma.

Na ovogodišnjem Zadar Doğuş turniru nastupa finalist ovogodišnje završnice Eurolige, grčki Olympiakos, koji u Zadar dolazi po prvi puta, kao i njemački Bayern te beogradska Crvena zvezda. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Fenerbahçe, kao i turska Darüşşafaka te domaćin Zadar dobro su upoznati sa svim prednostima ovog vrhunski organiziranog turnira. Turnir na kojem sudjeluje čak pet Euroligaša igra se uz izravne TV prijenose u Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te u zemljama regije. Iznimna zainteresiranost za turnir najavljuje dolazak velikog broja gostiju koji će, popunivši kapacitete u Zadru i okolici, itekako doprinjeti produženju turističke seozne. Uz brojne popratne aktivnosti tu su i Kids day, brojni players partiji ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Ulaznice za koncert Severine i Remosa mogu se kupiti u pretprodaji putem službene stranice turnira www.s-event.hr i u sustavu Ticket shopa ( www.ticketshop.hr) po cijeni od 70 kuna.

Više informacija o turniru, kao i ulaznicama za koncert Antonisa Remosa možete pronaći na službenoj klupskoj web stranici www.s-event.hr .