Snoop Dogg će prema najavama u srijedu 10. srpnja, prije nastupa na glavnoj pozornici Fresh Island Festivala u klubu "Papaya", jesti hranu koju će mu posebno pripremiti kuhar Mate Janković.

Janković je nedavno u Zadru preuzeo restoran "Atrij" te će za Snoopa Dogga i njegov uži tim spremati najbolje od hrvatskih delicija, a kako je rekao za Slobodnu Dalmaciju to će biti ili u njegovu restoranu u Zadru ili na samom otoku Pagu.

- Kao i za svakog stranoga gosta, uvijek se trudim promovirati hrvatsku gastronomiju i namirnice, tako da ćemo i za tako poznatoga gosta pripremiti poseban tretman uz školjke, kamenice, vrhunsku jadransku tunu i škampe, te selekciju hrvatskih vina koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Cilj nam je da naši gosti pozitivno govore o našoj hrani, vinu i ljudima. U tome ni Snoop neće biti iznimka - kazao je Janković za Slobodnu Dalmaciju.

Kako smo već prije pisali, pogledavši popularnu emisiju Anthonyja Bourdaina "No Reservations" za vrijeme njegova boravka u Hrvatskoj, ovaj reper poželio je isti gastronomski tretman tijekom njegova boravka na Pagu.