Nakon što je prije mjesec dana predstavila pjesmu, „Što je moje, što je njeno?" za koju je sama napisala tekst i glazbu, Lana Jurčević predstavlja spot u kojem su joj se pridružili Vanessa Radman i Filip Juričić.

U fokusu intrigantnog scenarija je muškarac koji vodi dvostruki život. Slomljeno srce prevarene djevojke i suočavanje s činjenicom da je njezin muškarac pao pred iskušenjem druge žene dovodi do situacija gdje se Filip, uz to, bori sa svojom savjesti, no slabost je ipak bila veća.

Koja je uloga Lane, a koja Vannese i kako se Filip u svemu snašao pogledajte u spotu.

Pjesmu „Što je moje, što je njeno?" Lana opisuje kao svoju glazbenu prekretnicu, a za spot koji oslikava realnost današnjih veza kaže:

"Kad usporedim sva snimanja do sada, ovo je bilo najteže, ali i najemotivnije. Drago mi je što su i Filip i Vanessa bili toliko motivirani, toliko se uživjeli u pjesmu, atmosferu i scenarij da je bilo zadovoljstvo gledati ih. Za mene je ova pjesma posebna jer je životna i realna. I to smo se trudili prikazati svi zajedno, doduše, kroz dva potpuno različita odnosa. Ne poznajem nikoga tko barem jednom u životu nije naišao na "sklisko tlo".

Režiju spota potpisuje Dario Radusin iz Lanine La Lux produkcije, dok je Lana napisala scenarij. Za produkciju pjesme bio je zadužen Shalla iz grupe Connect.

Pjesmom "Što je moje, što je njeno" najavljuje se izlazak novog, autorskog albuma početkom prosinca. Lana će do tada nastupati po Hrvatskoj, Njemačkoj i Makedoniji.