Originalni dalmatinski hop cup by Sexymotherfuckers gostuju u Arsenalu u petak, 23.03 . s početkom u 22 sata kada će uz svoje dobro poznate hitove poput „Ajme meni nije mi dobro" , „ Dido moj", „Trajekt" i pretpremijerno izvesti pjesme sa novog albuma koji izlazi u svibnju.

Vokalno instrumentalni sastav Sexymotherfuckers (S.M.F.) postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova dvojice glazbenika Ive Petrića i Marina Mrve koji su već 15-tak godina bili u alternativnoj glazbi te su odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih sa raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock, blues, otočki rock. Kako je vrijeme odmicalo snimili su prvi... demo (samo dva vokala i akustična gitara) sa 15-tak pjesama kojeg je netko ukrao iz studija i tako je počelo.. Cijeli Zadar i okolica imali su taj album kroz par dana! Kako je sve to krenulo pridružila su se i još dva člana Marino Antišin na bassu i Obrad Bobo Egić na bubnju koji su dali svoj obol i punoću glazbi koju su nazvali 'ORIGINALNI DALMATINSKI HOP CUP'.

U petak svi imamo jedan zajednički cilj, dobru zabavu uz pregršt smijeha i pozitivne energije, koje vjerujemo neće nedostajati uz goste večeri S.M.F. .

 

Ulaznice se mogu kupiti u Arsenalu te Dallas music shopu po cijeni od 25 kuna.