Mile Uroda (Škver tours d.o.o., Biograd na Moru) kao predstavnik regije Sjeverna Dalmacija izabran je u Upravni odbor strukovne udruge Udruženja hrvatskih putničkih agencija (UPHA) čiji je predsjednik Zadranin Tomislav Fain.
Nakon izborne skupštine mandat izabranih članova svih tijela počinje 18.06.2023. godine, po isteku mandata sadašnjeg saziva.
Iz sjedišta Udruženja predstavili su javnosti novog člana Upravnog odbora iz Biograda.

Mile Uroda rođen je 29.08.1976. godine u Zadru. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na odsjeku za Turizam, istraživanje i razvoj turističkog sektora. Dugogodišnji radni staž započeo je 1998. u tvrtki Škverić d.o.o. gdje je kao voditelj putničke agencije radio do 2000. godine kada je prešao na poziciju direktora tvrtke. U razdoblju od 2003. do 2005. radi kao prodajni predstavnik za Zadarsku i Šibenskokninsku županiju u nekoliko osiguravajućih tvrtki.

Od 2004. do 2005. godine u tvrtki za nekretnine Kastel - Zagreb d.o.o. bio je zadužen za pronalaženje novih objekata. Uz paralelno stjecanje iskustva u prodaji osiguranja i nekretnina, 7 godina radi na mjestu rukovoditelja prodaje tvrtke Ledo d.d. za Sjevernu Dalmaciju i otok Pag, te dio Like, gdje su mu glavni zadaci prodaja i organizacija prodajno-distributivnog tima. 2013. osniva vlastitu tvrtku vezanu uz turizam i ugostiteljstvo - Navale Turizam j.d.o.o., u Biogradu na Moru.

 Od 2023. godine turističku agenciju izdvaja u zasebnu tvrtku Škver Tours d.o.o. gdje posluje samo kao agencija orijentirana na receptivnu ponudu Rivijere Biograd, Ravnih Kotara te otoka u istom arhipelagu. Od 2003. do 2010. godine bio je član skupštine Turističke zajednice grada Biograd n/M, a od 2015. član turističkog vijeća grada Biograda na Moru, gdje aktivno sudjeluje u razvoju turističkog sektora Biograda n/M. Član je Upravnog odbora UHPA-e, te član organizacijskog odbora brojnih regata koje se održavaju u gradu Biogradu n/M. Govori tri jezika: engleski, talijanski i njemački.