Vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač na sjednicu Županijske skupštine došao je s fotomontažom na majici, na kojoj su prikazani predsjednik županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta, župan Božidar Longin i načelnik PU zadarske Anton Dražina.

- Ja kao ljubitelj životinja više volim konja nego dva kriminalca, kamoli tri. Upućujem milicajca Dražinu da se obrati dr. Đaniju Bunji da pita što sam mislio pod tim. Pozivam sve poštene policajce da se usprotive kliki u zadarskoj policiji, pozvao je Pupić-Bakrač.

Pupić Bakrač zamjerio je na odgovorima na vijećnička pitanja, jer nema onih koje je ranije postavio.

- Na pitanja o reprezentaciji u Zavodu za javno zdravstvo ravnatelj dr. Zoran Škrgatić šalje svoje pamflete da troškovi reprezentacije nisu veliki. Stavke troškova moraju biti do u lipu. Drugi put je također izbačeno pitanje o glavnoj sestri Katuši, ne vidim je li to uopće postavljeno ravnatelju dr. Željku Čulini. Novo pitanje je: je li vršila mobing nad voditeljicom kuharske službe, koja je zbog toga sada na bolovanju. U pitanju je opskrba hranom cijele bolnice. Ako ne dobijem odgovore na pitanja, tražit ću tonski zapis i sve poslati dr. Čulini da mi odgovori, rekao je Pupić Bakrač.