Turistička zajednica Zadarske županije organizira drugo izdanje Dana vina i gastronomije Zadarske županije, koji će se održati u petak, 10. veljače s početkom u 14 sati, u kongresnoj dvorani FORTIS Falkensteiner Punta Skala Resorta.
Radi se o susretu proizvođača prehrambenih proizvoda Zadarske županije, renomiranih chefova i stručnjaka iz područja eno-gastronomije i predstavnika prehrambene i turističke industrije, distribucije i ugostiteljstva.
Evo programa:
• Dobrodošlica uz MARASCHINO KISS i zalogaje koje spremaju učenici
Ugostiteljske škole
• Masterclassevi s kušanjem:
– Damir Tomljanović, MasterChef
– Saša Began, restoran Foša
– Josip Vrsaljko, chef i predavač
• Panel rasprava
– Saša Špiranec, vinski stručnjak, ocjenjivač na Decanteru i osnivač Vinarta
– Boris Šuljić, vinar, vlasnik hotela i restoran Boškinac (Michelin 1*)
– Ingrid Badurina Danielsson, direktorica Gault&Millau Croatia
– Filip Erceg, stručnjak za maslinova ulja
• Predavanje “Vinarstvo Dalmacije u kontekstu svjetskih trendova”
– Manuela Plohl, WSET predavač
Uz glazbeni program a-capella skupine AKA