Objavljen je natječaj za ravnateljsko mjesto Javne ustanove „Park prirode Vransko jezero" na koje je od 2014. godine Danijel Katičin.

On je do tada bio dugogodišnji načelnik općine Tkon a hoće li ostati i dugogodišnji ravnatelj, ovisit će o odluci Upravnog vijeća koje je i raspisalo natječaj za to mandatno mjesto. Predsjednica Upravnog vijeća je Karla Fabrio Čubrić, a članovi su Martina Bungur, Marijana Kapa, Ksenija Gregov i Dario Rogić.

Na njihov prijedlog, ravnatelja/icu javne ustanove za upravljanje parkom prirode imenuje ministar gospodarstva i održivog razvoja na mandatno razdoblje od četiri godine.

Kada je sada već bivši državni tajnik Šime Mršić napuštao to dužnosničko mjesto, spekuliralo se kako će on biti ravnatelj PP Vransko jezero. Bez obzira na tražene uvjete kao što su diploma te najmanje pet godina radnog iskustva u struci, to je ipak politička odluka.  Mršić je predsjednik biogradskog HDZ i drugo mjesto koje se kao za njega "čuva" je voditi upražnjeno mjsto za poticaje u poljoprivredi.