Nakon što su došli konačni rezultati državne mature u jesenskom roku, a rang liste za upis na faks se zaključale, Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) objavila je podatke o upisima.

Nakon jesenskog roka na Sveučilištu u Zadru ostalo je 625 slobodna mjesta na većini odjela. Tako je čak i na popularnoj Psihologiji ostalo dva slobodna mjesta uz jednog prijavljenog na jesenskom roku, ali koji nije zadovoljio uvjete upisa. Ukupno se prijavilo 686 kandidata, a samo je četvrtina, njih 177, ostvarila pravo upisa. Na nacionalnoj razini bilo je 5.746 kandidata, a pravo upisa na neki od studija ostvarilo je njih 4.005.

Na jesenskom roku ponuđeno je bilo 44 studijska programa na Sveučilištu (razlikujući izvanredne i redovne programe) s ukupno 802 upisna mjesta. Na jesenskom roku nije bilo moguće upisati studij Informacijskih tehnologija koji je već na ljetnom popunio svoj redovni i izvanredni program, a to je ujedno i jedini studij na kojem nakon zaključenja lista nije bilo slobodnih mjesta.