U zadarskoj bolnici odabrali su i dodijelili ugovor Krekić Avangardu za dovršetak zgrade Dnevne bolnice.

Na procijenjenu vrijednost od 22 milijuna kuna, ponuda Krekić Avangrada je iznosila 26 milijuna kuna i ocijenjena je kao ekonomski najpovoljnija. Odluka je donesena 6. lipnja, tri dana nakon što je u javnosti objavljeno da je vlasnik te tvrtke kažnjeno prijavljen jer je izvukao 11.5 milijuna kuna iz svoje druge privatne tvrtke koja je završila u stečaju.

Niti DORH nije uznemiren bio tim podatkom s obzirom da su državni fondovi i agencija u tom istom stambenom poslovnom kompleksu kupili prostore za 61 milijun kuna. Sve su to novci poreznih obveznika, a Vlada je dala suglasnost na odluku za kupovinu novih poslovnih prostora iako svi oni: FINA koja još nije preselila, Mirovinski i zdravstveni fond imaju zgrade u svom vlasništvu.

Zgrada „socijalnog" zjapi prazna i propast će do kraja dok se netko ne smiluje da je kupi jer u njoj vidi potencijal za hotel.

Krekić Avangard je prvi veliki posao od Grada dobio na ponovljenom natječaju za obnovu Kneževe palače nakon što je Ploterom raskinut ugovor. Iako su bili treći po iznosu svoje ponude, oni su ipak dobili taj posao od Grada Zadra kao i druge EU i proračunske projekte. Dovršetak zgrade Dnevne bolnice koja se također financira iz EU fondova te kompleksa sv. Nikole, nastavak je velikih poslova te firme koja je postala glavna građevinska sila u Zadru.