Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira, od čega su dva još u radu.

Policija tako istražuje događaj u Ulici Ivana Skvarčine gdje je, prema zasad dostupnim informacijama, 29-godišnjak oko 19:20 sati verbalno i fizički napao 35-godišnjaka. Težih posljedica nema, ali ima alkohola i to 1,45 promila koliko je napuhao 29-godišnjak.

Tri sata kasnije, policija je dobila dojavu iz Biograda. U blizini tamošnjeg autobusnog kolodvora lakše ozlijeđen 56-godišnji državljanin Senegala. Sumnja se da ga je napao sunarodnjak koji se do dolaska policije udaljio s mjesta događaja.

Treći događaj rezultirao je prekršajnom prijavom protiv 67-godišnjaka iz mjesta Poljana na otoku Ugljanu. Njega se sumnjiči da je sklopljenim sidrom po tijelu zahvatio 36-godišnjakinju dok je oko 16:45 sati prolazio pokraj nje na plaži na kojoj je bilo dovoljno prostora pa se vjeruje kako nije bilo slučajno. Ona je zadobila kontuzije po rukama i nogama, dok je on zaradio optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.