Policija je objavila snimku na kojoj je muškarac za kojim tragaju jer pretpostavljaju da raspolaže saznanjima o napadu na 43-godišnju Zadranku u mraku Bagatovog nebodera na Obali kneza Branimira.

Kao što smo pisali, kamera ugostiteljskog objekta snimila ga je kako hoda iza nje nekoliko minuta prije napada, a za objavu snimke čekalo se odobrenje državnog odvjetništva.

Podsjetimo, napad se dogodio u nedjelju, 5. lipnja oko 03.15 sati na Branimirovoj obali kada je nepoznati muškarac na ulici fizički nasrnuo na 43-godišnju Zadranku koja mu se, kako neslužbeno doznajemo, odupirala i pritom zadobila teže tjelesne ozljede. Napadač se udaljio s mjesta događaja. Ona je operirana u zadarskoj bolnici jer je imala višestruke ozljede na desnoj strani glavi.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica navedenog događaja. Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi sa snimke, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected], poručili su iz policije.