U posljednjem broju Narodnih novina objavljeno je više oglasa za zapošljavanje na zadarskom području. Općinski sud u Zadru na neodređeno vrijeme zapošljava jednog sudskog savjetnika, četvoro administrativnih referenata i dva višeg zemljišno-knjižnog referenta. Za administrativnog referenta uz završenu srednju školu potrebno je iskustvo od jedne godine, za sudskog savjetnika diplomski, a za zemljišnoknjižnog referenta preddiplomski studij. Rok za podnošenje prijava na javni natječaj je 8 dana od objave u Narodnim novinama, odnosno do 21. travnja.

I Općinsko državno odvjetništvo traži nove zaposlenike. Na neodređeno se prima dvoje državnoodvjetničkih zapisničara te jedan službenik koji neće biti u službi za procesuiranje prijestupnika, već za čišćenje prostorija. Čistačica se također prima na neodređeno vrijeme.

Sveučilište u Zadru zapošljava dvoje projektnih menadžera s VSS i godinom radnog iskustva, koji će upravljati administrativnom i financijskom provedbom projekta, sudjelovati u formiranju projektnog tima, nadzirati provođenje projekata itd. Također, na neodređeno vrijeme zaposlit će se voditelj ureda za transfer tehnologija, koji uz završen studij mora imati najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Dom Sveti Frane Zadar raspisao je natječaj za zasnivanje prvog radnog iskustva/pripravništva na mjestu psihologa. Odabrani kandidat primit će se u punom radnom vremenu na 12 mjeseci, a uvjet je da ima završen studij i da nema radnog staža.

Zavod za javno zdravstvo Zadar do povratka radnice s rodiljnog dopusta zapošljava voditelja administrativnih poslova s radom na području. Zadarske županije. Kandidati moraju imati završeno srednjoškolsko obrazovanje ekonomskog, upravnog ili općeg usmjerenja te radno iskustvo od jedne godine.