Davor Čerkuč iznio je na Županijskoj skupštini sumnju da jedan od članova Upravnog vijeća županijske ustanove AGRRA namjerava opstruirati prijave pojedinih kandidata na natječaju za ravnatelja na način da će ih napraviti nevažećima. Na natječaju je Čerkuč, županijski vijećnik s liste Ivice Žuvele, jedan od kandidata, a javili su se još jedan njegov kolega s liste Zdenko Jukić te Ivica Pintur iz HSP-a, koalicijskog partnera vladajućeg HDZ-a.

- Dobio sam informaciju da bi jedan član Upravnog vijeća mogao neke priloge izbaciti kako bi se pojedine prijave smatrale nevažećima. Što župan misli poduzeti da zakonitost procedure bude u propisanom obliku. Ako je to točno, ima temelja i za kazneni progon onoga koji to namjerava napraviti. Imam podatke o kome se radi, ali dok ne vidim je li ta namjera ostvarena neću izlaziti u javnost s podatkom. Dogodi li se to, javno ću nastupiti o imenima i detaljima, rekao je Čerkuč.

Župan Božidar Longin rekao mu može doći i osobno iznijeti sumnje, a ako za njih ima temelja slaže se da se trebaju prijaviti nadležnim institucijama.