NOVO

Policijska uprav ičko-senjska izvijestila je kako se noćas u 3,35 sati na dionici državne ceste broj 50 u mjestu Ličko Cerje dogodila prometna nesreća kada je 23-godišnjak iz Zadra upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Gračaca, te uslijed neprilagođene brzine sletio ulijevo van kolnika te se odbio od drveta natrag na kolnik i zaustavio na krovu na sredini kolničkih traka. Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda smrtno stradao na mjestu događaja.

Potom u 3,39 sati u zaustavljeni automobil uslijed nepropisne brzine kretanja udara osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Gospića u smjeru Gračaca upravljao 22-godišnjak iz Gračaca. Vozač i 21-godišnji suvozač nisu ozlijeđeni.

RANIJE

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.00 sata kod mjesta Ličko Cerje smrtno je stradao 22-godišnji vozač Mazde iz Zadra, javlja GS Press.

U sudaru su sudjelovali osobni automobil BMW zadarskih registracijskih oznaka i osobni automobil Mazda, također zadarske registracijske oznake. 22-godišnji vozač Mazde iz Zadra poginuo je na licu mjesta. Vozač osobnog automobila marke BMW iz Gračaca nije ozlijeđen.

Zbog prometne nesreće bio je prekinut promet na državnoj cesti DC50 Gospić-Gračac u mjestu Ličko Cerje.