Dosad najveći Fuckup Nights Zadar očekuje nas ovaj ponedjeljak 31.1. u 19:30!
Tematski se kroz ovaj događaj koji okuplja profesionalce kako bi iskreno pričali o svojim greškama i neuspjesima, obrađuju čak dva područja: poduzetništvo i IT. Na taj način organizatori idu i stepenicu više u sklopu ovog koncepta dokazano zanimljivog Zadranima.

Događaj se odvija u Code Hubu, u prizemlju Studentskog doma Sveučilišta u Zadru (Novi kampus), a očekuju nas redom zanimljivi predavači iz područja turizma, programiranja, marketinga, video produkcije, video animacije...

O svojim pogreškama, neuspjesima i anegdotama u poslu, o svemu onom što ih je dočekalo pomalo nespremne, ali definiralo kao profesionalce i osobe te potaknulo na razmišljanje pričat će nam:

1. Mario Fiolić (direktor, Tantum d.o.o. računovodstvenog i consulting servisa; vlasnik Vina i likeri Fiolić; suosnivač IT-turističkog projekta Holidation iz 1998. o kojem će nam pričati u ponedjeljak)

2. Simeon Bugarija (direktor, ASPEKT - tvrtka specijalizirana za razvoj softverskih rješenja po mjeri; on sam ima preko 15 godina iskustva u web tehnologijama)

3. Lovre Peraić (vlasnik agencije Sutra - za marketing, video produkciju i animaciju; nekoć brand manager u Cromarisu i Ledu; s dugogodišnjim iskustvom rada u marketingu u Hrvatskoj i inozemstvu)

4. Jerislav Bobić (CTO, Locomarine; CEO, Vestilica...), koji nam se iz Zagreba javlja video-vezom

5. Damir Granić (Alba Digital za produkciju videa; suvlasnik platforme ZD1 i kroz svoj rad pratitelj i kroničar zadarskih kulturnih i inih događanja)

Još jednom - imat ćemo priliku čuti atraktivne priče protkane ranjivošću, otvorenošću i prihvaćanjem vlastite nesavršenosti. Ovaj put od strane (IT) poduzetnika, jedne posebne sorte koja hrabro svakim danom korača naprijed i bori se da bi postigla ciljeve koje si je zacrtala davno, ali svakom danom i one nove. Svatko tko je jednom bio poduzetnik, zna koliki je to izazov, a oni koji nisu - čut će u ponedjeljak.

Očekujemo vas u u ponedjeljak 31.1.2022. u 19:30 na FUNentrepreneurship & IT u Code Hubu Zadar (Franje Tuđmana 24, prizemlje Studentskog doma na Novom kampusu). Požurite s prijavama.

Organizatori nakon predavanja organiziraju druženje uz pokoji zalogaj i gutljaj. Ovaj događaj organiziran je kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.