Glazbeni studio Libreto poziva svu zainteresiranu djecu i mlade za upise u svoje programe u novoj, 2022. godini.

Dječji zbor Libretići djeluje u dvije skupine, mlađa (5 - 8) i starija (9 - 13 god.), a izvodi primarno autorske, za njih pisane pjesme, uz prikladni klasični i suvremeni repertoar te satove plesa i scenskoga pokreta, a na svim satovima vlada ugodna, prijateljska, opuštena i nadasve poticajna atmosfera.

Pjevači solisti pohađaju istoimeni program od 12.god. nadalje (nema gornje dobne granice), u manjim skupinama, a po potrebi i individualno.

Na njemu uče kako pjevati na pravilan način, od disanja, osvještavanja svoga tijela i glazbenoga instrumenta, korištenja naslona, pravilne dikcije i artikulacije, otvaranja rezonantnih otvora i pravilne postave tona itd.

Pjeva se bez i uz mikrofon, na matrice ili uz živu instrumentalnu pratnju.

Nastava se odvija dva - tri puta tjedno, na adresi Benkovačka cesta 8.

Naučeni program se snima u studiju (audio snimanje), snimaju se videospotovi, izvodi se na raznim i brojnim nastupima, na gostovanjima, smotrama, natjecanjima i festivalima te u programu Dječje televizije (Croatia film, Zagreb).

Za upis je potrebno poslati svoje osnovne podatke (ime i prezime djeteta, godine, škola koju pohađa, ostale aktivnosti, kontakt broj roditelja) na broj 0919347160 ili na mail [email protected], zaključno do 14. 1.2022. te ćete odmah potom biti povratno kontaktirani.

- Uplovimo zajedno u radosnu, raspjevanu i rasplesanu 2022. godinu te stvarajmo nezaboravne uspomene zajedno, pozivaju iz glazebnog studija Libreto.