U srdačnoj i veseloj predbožićnoj atmosferi održan je susret gradonačelnika Grada Benkovca Tomislava Bulića s članovima udruge Zajedno iz Benkovca, koja okuplja djecu s teškoćama u razvoju, te odrasle osobe s invaliditetom. 

Već dugi niz godina uoči božićnih blagdana Grad Benkovac u suradnji s Udrugom Zajedno iz Benkovca organizira ovakve susrete s djecom i njihovim roditeljima. Grad Benkovac je u proteklom periodu u okviru zakonskih ovlasti i proračunskih mogućnosti pružao razne oblike materijalne i financijske potpore djeci s posebnim potrebama i njihovim roditeljima, posebno tijekom predškolske dobi.

Ovakvi susreti uvijek su prilika za razmjenu mišljenja između roditelja djece i osoba s invaliditetom s gradonačelnikom i suradnicima oko rješavanja problematike s kojom se svakodnevno susreću.

Bulić je naglasio kako će Grad Benkovac, bilo kroz institucionalne ili vaninstitucionalne okvire nastaviti s aktivnostima na osiguravanju kvalitetnih uvjeta i usluga za djecu s teškoćama i ostale osobe s invaliditetom u našem gradu, kako bi se prvenstveno olakšao život ovoj djeci i njihovim roditeljima.

Uz čestitku za ugodne božićne blagdane i sretnu novu godinu, sa suradnicima je podijelio božićne darove za 41 okupljeno dijete.