Parni valjak u velikom stilu najavljuje povratak na pozornice diljem Hrvatske. Uz već najavljeni nastup u zagrebačkoj Areni, skupina za 2022. godinu otkriva iznimnu koncertnu turneju koja će u svom prvom dijelu obuhvatiti ukupno deset hrvatskih gradova.

Od veljače do srpnja sljedeće godine Parni valjak će svoje vrhunsko live iskustvo dovesti pred vjernu i generacijski raznoliku publiku diljem Hrvatske - od Slavonije preko središnjeg dijela do Istre i Dalmacije, a koncertne postaje će obuhvatiti i gradove u kojima bend nije nastupao više od 20 godina.

"Veseli nas da ponovno krećemo s nastupima, jer već smo poludjeli bez svirke uživo pred publikom. Posebno se radujemo što ćemo u sklopu ove turneje posjetiti i gradove u kojima dugo godina nismo nastupili", poručuju iz benda.

Parni valjak će 26. ožujka konačno održati ranije najavljeni veliki nastup u zagrebačkoj Areni. U sklopu nove turneje ponovno stižu u Split, gdje će pred splitskom publikom nastupiti 1. travnja. Nakon dviju Arena, uslijedit će nastup u Zadru 2. travnja, u Dvorani Krešimira Ćosića.