Nakon objave članka o kadrovskim promjenama u upravi Zadarskog lista, javio nam se novi direktor tvrtke RTD d.o.o. Ivica Božan.

Iako smo podatke preuzeli iz izvješća objavljenom u sudskom registru, Božan navodi kako je "u tekstu izneseno nekoliko neistinitih tvrdnji, potovo o financijskom stanju tvrtke". Također, ističe kako je dosadašnja direktorica Jasna Rumora "savjesno i profesionalno obavljala dužnost direktora tvrtke RTD d.o.o. te je u svom mandatu uspjela stabilizirati poslovanje te uskladiti sve unutarnje procese i akte tvrtke".

- Gospođa Jasna Rumora ostaje i dalje dio tima, te će, uz moju podršku, nastaviti operativno vođenje tvrtke, poručio je Božan.

Pitali smo zbog čega je onda smijenjena s direktorskog mjesta.

- Odlučeno je da se ja osobno više angažiram u RTD-u kako bi dodatno pojačao management tim i dodatno olakšao poziciju dosadašnjoj direktorici, a pogotovo u projektima koji su planirani (modernizacija poslovanja, racionalizacija, novi portal...). Mi u manjim tvrtkama imamo samo po jednog člana Uprave, tako da je bilo logično da ja preuzmem tu funkciju, odgovorio nam je Božan.