Na ponovljenom natječaju Županijske lučke uprave za nadogradnju lukobrana luke Sali otvoreno je pet ponuda za posao od tri godine.

Procjena vrijednosti posla koji se sufinancira iz EU fondova povećana je s 40 na 69.322.891,50, bez PDV-a. Jedina ponuda koja je bila sitno ispod toga iznosa stigla je od G.A.M.I.K. iz Podstrane.

Renomirana splitska firma Pomgrad koja je tražila produljenje roka natječaja zbog korone, svoju je ponudu 70.234.959,59 kuna dostavila je ŽLU dva dana ranije. To je najveći iznos ponovljenog natječaja.

Ostala četiri ponuđača slali su svoje ponude elektronskim putem do roka u 10 sati. Jedan ponuđač je radio i izmjenu u zadnji tren da bi zajednica Ponuditelja Adriang iz Kopera i Kali gradnja svoju konačnu ponudu poslali 15 minuta pri završetka natječaja. Zajednica slovenskog izvođača koji je od Lučke uprave dobio posao na obnovi rive i Kali gradnja koja se etablirala u pomorskim poslovima na zadarskom području, po iznosu od 65.356.397,02 kuna dali su najpovoljniju ponudu
Zajednica ponuditelja: Texo Molior iz Cavtata natjecao se s ponudom od 66.444.444
Kuna, dok je Zajednica ponuditelja Aqua Mont Servis iz Beograda ponudu zaokružila na 67 milijuna kuna .

Beograđani i Kali gradnja bili su jedini ponuditelji na prvom natječaju koji je poništen jer nije osiguran novac za njihove ponude koje su premašile procjenu za 27 i 28 milijuna kuna. Druga je bila od Kali gradnja koji su u zajednici s El timom lani dali veću ponudu od 67.3 milijuna kuna nego li na ponovljenom natječaju.