Vjernički puk Vukšića, Lišana, Bulića, Ostrovice i Provića proslavio je svetkovinu Tijelova. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je fra Božo Mandarić u župnoj crkvi sv. Mihovila u Vukšiću. Na misnom slavlju okupilo se mnoštvo vjernika, a liturgijsko pjevanje animirao je mješoviti župski pjevački zbor. 

Tijelovo je blagdan koji se slavi prvi četvrtak poslije nedjelje Presvetog Trojstva , kojim Katolička Crkva obilježava ustanovljenje euharistije na Veliki četvrtak. U nekim hrvatskim krajevima naziva se i Brašančevo, a naziv potječe iz 18. stoljeća i dolazi od riječi brašno od čega se pravi kruh, a kruh u pretvorbi na svetoj misi postaje Kristovo Tijelo. Fra Božo je na početku misnog slavlja pozdravio sve nazočne i uveo u tajnu Svetkovine Tijelova i pozvao vjerni puk na iskreno kajanje. Fra Božo je prikladnim riječima propovijedao o svetkovini Tijelova, a pogotovo o poštovanju Tijela i Krvi Kristove.

- Na današnji blagdan Tijelova Bog nam je pokazao da nam nedostaje svetkovanje Isusova tijela i presvete krvi. Nedostaje ljudima Isusovo prisustvo i Bog koji je živi kruh. Svi oni koji ne žive po Božjim zakonima izgubili su živoga Boga u svom životu. Zato je ovaj blagdan jako važan, da je Bog gospodar našeg života. Današnja svetkovina presvetog tijela i krvi Kristove, zove nas da se vratimo na izvorna načela kršćanske vjere. Molimo danas za blagoslov da budemo ljudi vjere, da nam je Krist učitelj i vođa. Ustrajno molimo da nikad više ne izgubimo Božje prisustvo u našem životu. Neka Bog blagoslovi našu domovinu i našu župu sv. Mihovila, rekao je na kraju Fra Božo Mandarić.

Na kraju svete mise fra Božo je najavio svečanu tradicionalnu procesiju. Ministranti s križem i košarama punim cvijeća kročili su uz župnika s Presvetim Oltarskim Sakramentom nakon kojih je išao ostali vjernički puk. U procesiji su čitani prigodni tekstovi i razmatranja, te pjevane euharistijske pjesme. Župnik je tradicionalno blagoslovio cijelu Župu sv. Mihovila s četiri stajališta, a nakon procesije podijeljen je svečani blagoslov. Potom je Presveti Oltarski Sakrament pohranjen u svetohranište čime je završena središnja proslava Tijelova za Župu sv. Mihovila. Puno se svijeta pričestilo, što je također bio znak koliko pobožni puk poštuje i dostojno prima u pričesti Tijelo Kristovo.