Kako doznajemo, 19-godišnjak povezan s napadom na 54-godišnjaka u Ulici Ante Starčevića jedan je od trojice napadača na 14-godišnjaka. Riječ je o slučaju s Voštarnice koji je šokirao hrvatsku javnost, a sada je utvrđeno kako mu je dan ranije prethodio još jedan nasilnički čin.

U poslijepodnevnim satima na Bulevaru, dijelu gdje je središte više trgovačkih centara, 19-godišnjak je bez povoda nasrnuo na 54-godišnjeg prolaznika i udarao ga šakama po tijelu. Nasreću, napadnuti muškarac prošao je bez ozljeda, pa je 19-godišnjak zaradio prijavu za nasilničko ponašanje, kazneno djelo za koje je predviđena kazna zatvora do 3 godine.

On je s ostalom dvojicom mladića, osumnjičenih za napad na 14-godišnjaka, ovih dana pušten iz istražnog zatvora.

RANIJE Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nasilničko ponašanje.

- Sumnjiči ga se da je 21. travnja ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru, na javnom mjestu, bez povoda fizički napao 54-godišnjaka te ga takvim drskim ponašanjem doveo u ponižavajući položaj, izvijestili su jutros iz PU zadarske.

Protiv 19-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje, za koje je predviđena kazna zatvora do 3 godine.