Jedan od omiljenih kutaka u Supernova centru Zadar zasigurno je onaj u kojem se nalazi bogata restoranska gastro ponuda. Svakog dana od svježih namirnica stižu neke od najboljih svjetskih i domaćih gastro kombinacija s kojima će vaš dan biti upotpunjen okusima i vrijednim nutritivnim sastojcima.

Novi izazovi donijeli su nekoliko promjena kod stila i načina života, a odlasci u restoran više nisu učestali kao prije. Ipak, dostava i brojni načini preuzimanja jela, te konzumacija na terasama, omogućili su da i dalje uživamo u nekim omiljenim jelima najdražih restorana. Umjesto dosadašnjeg sjedenja u unutarnjem dijelu gastro kuta Supernova centra Zadar, u svom jelu možete uživati na terasi u ugodnom okruženju. Naravno, svoja jela možete i naručiti ili ih samo preuzeti na licu mjesta. Svakodnevno su na izboru sjajne azijske delicije u wok kombinacijama iz restorana WokMe. Osim poznatog woka sa svježim povrćem i mesom, tu su i spring rolice i odlična ponuda pića za naručiti uz jelo. Restoran Foodie na dnevnom meniju svakodnevno ima ukusna domaća jela za sve one kojima se ponekad ne da kuhati. Od goveđe juhe, preko svinjskih medaljona u umaku, pa sve do salate od piletine ili punjenog pilećeg filea. Odabir je zbilja bogat i šarolik, a cijene i više nego povoljne.

Ljubitelji dobre tjestenine uživat će u opcijama iz restorana Pasta Fasta koji ima brojne poznate kombinacije talijanske gastronomije. Osim talijanskih delicija, za ručak možete odabrati meksičke varijante iz restorana Mex. Začinite svoj dan ukusnim tortiljama ili salatom s brojnim dodacima i začinima. Gastro kutak Supernova centra Zadar zbilja ima šaroliku ponudu - sve na jednom mjestu, a pored navedenih restorana, uvijek možete odabrati menije iz Mc`Donaldsa ili brzi snack iz Bla Bla restorana ili Tutto Bene. Ne zaboravite se zasladiti uz desertne poslastice koje ima Mc`Donalds, ali i Torterie Macaron u prizemlju centra. Uživajte u danu bez kuhanja, naručite svoje jelo i opustite se.