Iz PU zadarske izvijestili su javnost o prijavi zbog uvrede na društvenim mrežama. Nije prvi put da ih se vrijeđa na Facebooku, ali ovom je slučaju prethodila akcija na cesti.

Prilikom kontrole prometa, jučer u 14.15 sati na Putu Gazića u Zadru policajci su zaustavili 23-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita vozio Citroen zadarskih registarskih oznaka. Isključen je iz prometa te prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, što znači da je protiv njega podnesena prijava kojom se traži kazna u rasponu od 10 do 20 tisuća kuna.

Nezadovoljan mladić svoj je bijes odlučio iskazati na Facebooku, ne računajući da će njegov komentar vidjeti policija. No, bio je u krivu.

- Sumnjiči ga se da je jučer poslijepodne na društvenoj mreži objavio komentar u kojem je pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike vezano za postupanje koje su policijski službenici imali prema njemu istog dana u prometu, priopćili su iz PU zadarske.

Komentara više nema na društvenim mrežama, ali neslužbeno doznajemo kako je među ostalim policajce nazvao "stokom". Oni su mu krivi što vozi bez dozvole i time ugrožava ostale sudionike u prometu.