Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa besplatnih radionica Mala škola poduzetništva za žene - napredni modul.

S obzirom na trenutno stanje u državi i svijetu zbog epidemije bolesti COVID-19, napredni modul Male škole poduzetništva za žene će se održati virtualno, putem aplikacije Zoom. Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od četiri dana predavanja koji će se održavati prve četiri srijede u ožujku: 3., 10., 17. i 24. ožujka.

Ovaj je ciklus namijenjen polaznicama koje su završile početni modul i onima koje se već neko vrijeme bave poduzetništvom, ali su im potrebne dodatne vještine.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva. Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Prijavnicu i program potražite na linku.