Nekada se domaća hrana jela u obiteljskim domovima, a brza hrana kod ugostitelja. Vremena su se promijenila, vremena za pripremu domaće hrane sve je manje, pa se u kućanstvima često poseže za polugotovim jelima. Ako ipak želite bez muke uživati u domaćim specijalitetima, onakvima kako se desetljećima i stoljećima pripremaju na ovim prostorima, to možete napraviti zahvaljujući restoranu Zadar Jadera.

Svoje korisnike zbog protuepidemijskih mjera nažalost još uvijek ne može ugostiti u samom restoranu, ali je sva ponuda dostupna kroz dostavu ili preuzimanje. Kliknite u mobitelu na aplikaciju Wolt ili Glovo kako bi Vam dostavili jela iz ponude ili nazovite 023/251-859 ako ih želite sami preuzeti.

Ponuda je već dobro poznata vjernim korisnicima, no onima koji još nisu naručivali jela kažimo kako je među dnevno pripremljenim jelima "kraljica ponude" nadaleko poznata pašticada s njokima, koje u restoranu sami rade. I ostatak ponude - spomenimo salatu od hobotnice sa slanutkom, crni rižoto, rižoto sa škampima, bifteke, mesne plate, lignje, riblje plate... temelji se na lokalnoj kuhinji. Sva jela imaju tradicionalni okus te su pripremljena od svježih sastojaka.

Radno vrijeme restorana je od 11 do 22 sata, svaki dan osim nedjelje. Kliknite, nazovite ili dođite po svoju hranu na našu adresu (Brne Karnarutića 4) i uživajte u mediteranskim specijalitetima!