Zbog vozača, koji parkiraju na mjestima koja za to nisu predviđena te time otežavaju prolazak drugima, na "Branimiru" će se postaviti nova horizontalna prometna signalizacija.

Na ovu, gotovo svakodnevnu pojavu, upozorili su nas građani koji zbog lagodnosti tih vozača sumnjaju kako su isti "povlašteni" te nemaju straha od djelatnika Obala i lučice i njihovih kazni za nepropisno parkiranje. No, iz te gradske tvrtke tvrde kako ipak poduzimaju nešto po tom pitanju.

- Zahvaljujemo našim sugrađanima i Vama na dostavljenoj informaciji te Vas informiramo da smo upoznati s navedenim. Trenutno je pauk vozilo, u suradnji sa prometnim redarstvom Grada Zadra, više angažirano na predmetnoj lokaciji kako ne bi došlo do zastoja u prometu. Trajno rješenje je postavljanje horizontalne prometne signalizacije na tim mjestima kako bi izbjegli ovakva neodgovorna ponašanja vozača koja će biti postavljena čim vremenske prilike budu povoljne za postavljanje istih, njihov je odgovor na pritužbe građana na prometnu (ne)kulturu.