Obitelj Fiolić iz Zadra počela je svoju proizvodnju vina 2006. godine, a 2016. osnovana je vinarija i započeta su profesionalna ulaganja i povećanje proizvodnje. 

Danas Vinarija Fiolić proizvodi 20.000 butelja vina, plasira svoje proizvode po ugostiteljskim objektima u cijeloj regiji, i kao mala, butikna vinarija prepoznata je i prihvaćena na tržištu u ponudi vrhunskih vina regije. 

Novootvorena kušaonica vinarije Fiolić je postala rado posjećeno i ugodno mjesto druženja, u kojoj gosti vrlo brzo dobiju osjećaj pripadnosti, prepoznajući obiteljsku tradiciju i ljubav prema vinima. 

Od bijelih vina proizvode vrhunsku Maraštinu i Malvaziju te Cuvee Blanc, Rose od sorti plavina i grenache. Proizvodnja crnih vina bazira se na sortama Merlot kao i dvije kupaže (cuvee) od sorti Grenache i Syrah, te od sorti Merlot i Cabernet.

Osim vina, Vinarija Fiolić proizvodi likere od višnje maraške i smokve, za koja su dobili različita priznanja i nagrade kako na domaćoj tako i na međunarodnoj razini.

Ako ste još uvijek u potrazi za savršenim poklonom ovih blagdana za vaše najmilije, prijatelje ili poslovne partnere, za Vas su pripremili dva božićna paketa sa vinima i likerom, a ako tražite nešto posebno, kreirat će za Vas i jedinstvene poklon pakete.

U Paketu 1 nalaze se: Malvazija, Rose, crni Cuvee (Grenache i Syrah) i cijena mu je 195 kuna, dok je u Paketu 2 Maraština, Merlot i Liker od maraške (0,5 l) i cijena mu je 285 kuna.

Naručite proizvode putem njihovih društvenih mreža ili web shopa, a mi ćemo ih rado dostaviti na željenu adresu i to u najkraćem mogućem roku.

Ovog Božića poklonite vino!