Započinje treće izdanje My Smart City konferencije i hackathona koje se danas i sutra održava u Kazalištu lutaka i u crkvi svetog Dominika u Zadru.

Krovna tema konferencije je kvaliteta života i kako je tehnologija može unaprijediti, a pametna rješenja na tu temu dat će 24-satno hackathon natjecanje s početkom u 10 sati u crkvi sv. Dominika u Zadru.

U 11:30 sati u Kazalištu lutaka počinje konferencija na kojoj gostuju IT inovatori koji su, svaki u svojoj sferi djelovanja, razmišljanjem van okvira i entuzijazmom osmislili i realizirali uspješne IT projekte i rješenja koja su utjecala na kvalitetu života. Među njima će se naći Zadrani koji stoje iza uspješnih IT priča, lokalni IT poduzetnici i uspješni IT stručnjaci iz cijele Hrvatske. Program će zaokružiti okrugli stol "Kako smo redizajnirali naš radni dan" uz Dragana Petrica (Bug), Marina Mamića (Amazon Web Services), Marija Brkića i Daniela Ackermanna (Degordian).

Zbog epidemiološke situacije i ograničenog broja mjesta, organiziran je live stream konferencije. Više informacija o programu potražite na linku.