Besplatna radionica osobnog razvoja održat će se u utorak, 23. lipnja u Udruzi CINAZ, Andrije Medulića 2 (2.kat, iznad blagajne Obale i Lučice). Radionicu će voditi Sara Peranić, autorica bloga Sluša-Lica i magistrica socijalne pedagogije i edukantica psihoterapije. Prijaviti se mogu punoljetne mlade osobe, a za sudjelovanje u radionici je potrebno prijaviti se do 18. lipnja na link. 

Što točno znači da je život 10% onoga što nam se događa, a 90% kako na to reagiramo, i kako da „reagiramo" bolje kad nam se čini da su nam reakcije automatske?

Radionica osobnog razvoja namijenjena je svima onima koji žele naučiti kako se osjećati bolje, kako se manje stresirati, ne doživljavati stvari osobno, postaviti osobne granice i zauzeti se za sebe - ukratko kako preuzeti odgovornost za vlastitu sreću. Ono što ćete naučiti je kako upravljati sobom (svojim osjećajima) bez obzira na vanjske okolnosti (šefa gnjavatora, partnera koji se promijenio, manjak prilika za zapošljavanje, itd).

Dotaknut ćemo se pitanja samopouzdanja i samopoštovanja i vidjeti kako ih danas možemo izgraditi bez obzira na prošla iskustva.

Besplatna interaktivna radionica uključuje teorijski i praktični dio kroz primjere i vježbe. Nakon radionice polaznici će dobiti linkove za dodatne materijale. Za sva dodatna pitanja možete se javiti na [email protected]