Na elektroničkom bubnju nalazi se nekadašnji prodajni salon i skladište namještaja Lesnina, koji je izgorio u velikom požaru 2010. godine. Vlasnik, tvrtka Buba, tada je pretrpjela štetu od vrtoglavih 40 milijuna kuna, da bi 2016. godine završila u stečaju.

Vrijednost nekretnina u Zrmanjskoj ulici, ukupne površine 12.167 m2, procijenjena je na 6.864.000 kuna, a u prvom krugu javne dražbe cijena je pala na 5.148.000 kuna.

- Nekretnine čine neizgrađeno građevinsko zamljište u naravi dvorište i poslovnu zgradu koja je izgorjela u požaru i na kojoj se ranije u skladu s uporabnom dozvolom obavljala poslovna djelatnost predaje namještaja. Preostale nekretnine nisu privedene svrsi, znatno su manje površine, nalaze se nasuprot te su služile kao parking za vrijeme ranijeg obavljanje poslovne djelatnosti dužnika. Predmetne nekretnine nalaze se u gradu Zadru na adresi Zrmanjska ulica bb u širem gradskom predjelu Ričine te imaju neposredan prilaz s javne prometne površine, stoji u opisu stečajnog upravitelja Dragana Bijelića za zainteresirane kupce.

On je u izvještaju Trgovačkom sudu u Zadru istaknuo kako razlučni vjerovnik H-ABDUCO d.o.o. ima tražbinu u iznosu od 8.446.950,26 kuna, što je znatno više od utvrđene vrijednosti predmeta prodaje, pa se ne očekuje namiranje ostalih stečajnih vjerovnika.

Dražba za napušteni prostor, na kojem je od salona i skladišta ostala samo konstrukcija, trebala je već biti provedena, ali je zbog epidemije koronavirusa otkazana. Novi datum početka nadmetanja je 6. kolovoza u ponoć, a rok za dostavu ponuda je 19. kolovoza.