U subotu, 12. svibnja oržat će se regionalni Zadarski susret ljubitelja marke alfa romeo u organizaciji Alfa Romeo Kluba Hrvatska i Auto kuće Brkić auto.

U 12.45 sati vlasnici automobila okupit će se na parkingu trgovačkog centra Plodine (bivša Billa). U 13,30 sati kreće organizirana lagana vožnja po gradu u koloni, a za 14 sati predviđen je dolazak na parking u Murvici ispred "Brkić auta".

Nakon toga kreće program druženja te prijave za vožnju kronometra. Vozit će se na stazi postavljenoj ispred auto kuće. Svi se mogu prijaviti za vožnju, a najbolje očekuju i zasluženi pehari i nagrade.

Ostale koji se ne budu prijavili za vožnju čeka zabava uz glazbu, piće, besplatan roštilj za sve posjetitelje, tombolu uz bogat i zanimljiv fond nagrada, a past će i neka zajednička fotografija svih vlasnika i njihovim ljubimaca.

Uz starije modele alfi koje će biti izložene, Auto kuća Brkić se pobrinula da posjetiteljima omogući i razgledavanje najnovijih modela marke FIAT-ALFAROMEO te će tako biti izloženi modeli ALFAROMEO GIULIA, STELVIO, te sportske izvedenice FIAT 500 abartha i 124 spidera.

.